Orvosaink:
Rendelési idő:

 

BEJELENTKEZÉS SZERINT


Hétfő-Kedd-Szerda-Csütörtök:
16.00-18.00

Péntek: 14.00-15.00

Címünk:

7400 Kaposvár

Biczó Ferenc köz Németh István fasor oldali zsákutca vége

Térkép megnyitása

Telefon: 06 / 20 9 137 420

GEO: 46.359833 - 17.802943

Email: info@kaposvar-allatorvos.hu

Térkép megnyitása

Új gyors Vér Labordiagnosztikai szolgáltatásaink szervi funkciókra- 2021 decembertől!!!

MAGUNKRÓL

Dr. Zomborszky Zoltán PhD

szolgáltató állatorvos

Az Állatorvostudományi Egyetemen, 1982-ben, summa cum laude minősítéssel avattak állatorvos-doktorrá, 1984-től a Kaposvári Állatkórházban állatkórházi állatorvosi gyakorlatot szereztem.

Vállakozóként, 1988 óta folytatok kisállat-rendelői magángyakorlatot.

1987- 2003 között a Pannon Agrártudományi Egyetem által üzemeltetett zárttéri szarvastelepen ellátó-kutató állatorvosaként dolgoztam. 2001-ben védtem meg "Zárttéri gímszarvas-állományok adaptációs vizsgálata " című PhD doktori cselekményemet. A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Kar szenátusa 2009-ben részemre a címzetes egyetemi tanár címet adományozta.

2007-től  látom el Kaposvár Megyei Jogú Város jogosult állatorvosi feladatait.

Közéleti munkámban 2007 óta a Magyar Állatorvosi Kamara Somogy Megyei, majd 2012-től a "négymegyés" Pannon Területi Szervezet alapító elnökeként - kamaránk törvényes működtetése mellett – feladatomnak tartottam az állattenyésztés szereplőinek; az állatorvos az állattenyésztő szakmai együttműködésének az erősítését.

A Biczó Ferenc közbe költözött jogfolytonos "9-Élet Állatorvosi Rendelőt" 2019-ben nyitottuk meg, ahová szeretettel várjuk kedvenceikkel.

 

Dr. Turbók JankaDr. Turbók Janka

kutató állatorvos

Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzését követően 2012-től Pécsett egy klinikus állatorvos kolléga irányításával főként társállatok állatorvosi ellátásával foglalkoztam. Az általános ellátáson túl érdeklődésem erősen a klinikai patológia irányába fordult, amelynek hatására a rendelőben saját "laborsarok" kialakítására került sor, melynek keretében mindennapi rutin feladatommá vált a vérkép, a klinikai kémiai és az immunkromatográfiás vizsgálatok elvégzése.

2015 nyarán egy kéthetes "externship" program keretében lehetőségem nyílt ellátogatni a kanadai Ontario Veterinary College állategészségügyi diagnosztikai laboratóriumába, ahol tovább szélesíthettem ismereteim körét.

2016-tól a NÉBIH ÁDI Kaposvári Állategészségügyi Diagnosztikai Laboratóriumában folytattam munkámat, ahol az általános patológiai, mikrobiológiai és immunológiai diagnosztikai tevékenységen kívül lehetőségem nyílt klinikai citológiai vizsgálatok elindítására.

2020-ban egy budapesti labor laboratóriumi állatorvosaként dolgoztam, ahol

a társ- és haszonállatokból származó minták feldolgozását, hematológiai, vérbiokémiai, citológiai, parazitológiai vizsgálatait, vizelet és testűri folyadékok fiziko-kémiai, illetve citológiai vizsgálatát végzem, valamint a vizsgálatokhoz kapcsolódó leletértelmezési feladatokat is elláttam.

2021-től a MATE Kaposvári Campuson, mint oktató-kutató állatorvos végzem a tej citológiai vizsgálataival kapcsolatos PhD munkámat.

Emellett független szakértőként részt veszek a 9-Élet Állatorvosi Rendelő új labor szolgáltatásában, a kapott eredmények értelmezésében, azok leletezésében.

Elérhetőségem a mintavételi kérdésekben és a leletek értelmezésében: 06 70 792 2013


dr. Farkas Rita

Dr. Nagyné dr. Farkas Rita

homeopata állatorvos

1986-ban végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen, majd 1996-ban, az Állatorvos-tudományi Egyetemen indult felsőfokú a homeopátiás képzés során, amelyet a Homeopata Állatorvosok Nemzetközi Szervezete akkreditált (IAVH), 1999-ben szereztem meg homeopata diplomámat.

Megalakulása óta a Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Tagozatának vezetőségi tagjaként és 2010 óta a Magyar Homeopata Orvos Egyesület Állatorvosi szekciójának vezetőjeként segítem a homeopátia lehetőségei iránt érdeklődő állatorvosok homeopátiás képzését.

1999 óta a Homeopata Állatorvosok Nemzetközi Szervezetének (IAVH) tagja és 2006 óta oktatója vagyok. 2004-ben a Magyar Állatorvosi Kamarától az egész ország területére kiterjedő működési engedélyt kaptam, melynek birtokában kis-és nagyállatok homeopátiás kezelését is végzem azok tartási, tenyésztési helyén. 1998-ban nyitottam meg magán állatorvosi rendelőmet Barcson, ahol elsősorban homeopátiás kezeléseket alkalmazok, szükség szerint más, természetes gyógymódokkal (Ayurveda, Bach-féle virágterápia, Mágneses biorezonancia) kombinálva, a lehető legjobb gyógyulási eredmények elérése érdekében.

2011. óta alkalmanként, Kaposváron a "9-Élet Állatorvosi Rendelőben" rendelek. Elérhetőségem az előzetes bejeletkezéshez: 06 70 502 1900