Orvosaink:
Rendelési idő:

 

BEJELENTKEZÉS SZERINT


Hétfő

10:00-20:00


Kedd-Szerda-Csütörtök:
08:00-20.00

Péntek: 14.00-15.00

Címünk:

7400 Kaposvár

Biczó Ferenc köz Németh István fasor oldali zsákutca vége

Térkép megnyitása

Telefon: 06 / 20 9 137 420

GEO: 46.359833 - 17.802943

Email: info@kaposvar-allatorvos.hu

Térkép megnyitása
HÍREK, ESEMÉNYEK
Kezdőoldal » Hírek » Szívférgesség szűrés egy csepp vérből néhány perc alatt

Szívférgesség szűrés egy csepp vérből néhány perc alatt

2019.03.11. | saját

A klímaváltozás következményeként szúnyogok által terjesztett érrendszerben élősködő fonálféreg támadja kutyáink szervezetét. Ez az alattomos, a laikus számára nehezen felismertető veszélyes betegség a Dirophylaria immitis okozta Szívférgesség. Az új, gyors diagnosztikai teszt segítségével - hat hónaposnál idősebb - kutyáink egy csepp vérből néhány perc múlva megnyugtató eredményt kaphatunk, vagy éppen kedvencünk szükséges gyógykezelésről gondoskodhatunk. Annak érdekében, hogy Kaposváron és környékén biztonságban érezzük kedvencünk egészségét a fertőzöttség szűrési lehetőségére hívom fel a pácienseim figyelmét.

A klímaváltozás következményeként egy új, a szúnyogok vérszívásával terjesztett az érrendszerben élősködő fonálféreg támadja kutyáink szervezetét.

Ez az alattomos, a laikus számára nehezen felismertető veszélyes betegség a  Dirophylaria immitis okozta Szívférgesség.

Az ország számos területén endémiás fertőzött gócok vannak.

Annak érdekében, hogy Kaposváron és környékén biztonságban érezzük kedvencünk egészségét a fertőzöttség szűrési lehetőségére hívom fel a pácienseim figyelmét.

Az új, gyors diagnosztikai teszt segítségével - hat hónaposnál idősebb - kutyáink egy csepp vérből néhány perc múlva megnyugtató eredményt kaphatunk, vagy éppen kedvencünk szükséges gyógykezelésről gondoskodhatunk.