Orvosaink:
Rendelési idő:

 

BEJELENTKEZÉS SZERINT


Hétfő-Kedd-Szerda-Csütörtök:
16.00-18.00

Péntek: 14.00-15.00

Címünk:

7400 Kaposvár

Biczó Ferenc köz Németh István fasor oldali zsákutca vége

Térkép megnyitása

Telefon: 06 / 20 9 137 420

GEO: 46.359833 - 17.802943

Email: info@kaposvar-allatorvos.hu

Térkép megnyitása
HÍREK, ESEMÉNYEK
Kezdőoldal » Hírek » Az egészség kulcsa a jól működő bélflóra

Az egészség kulcsa a jól működő bélflóra

2015.08.27. | ENERGYVET HUNGARY KFT

Probiovet

"Nemcsak ránk, kedvenceinkre is igaz, hogy az immunrendszer 70%-át a bélnyálkahártyában található nyirokerek és nyirokcsomók alkotják.
Ezért a bélrendszer állapota, működése és egészsége döntően meghatározza , hogy kedvencünk mennyire képes megküzdeni a fertőzésekkel, a betolakodó kórokozókkal.
Jó tudni, hogy a bélrendszer csökkent működése , komoly panaszokat vonhat magával: emésztési zavarok, fertőzések, gyulladások, allergiák, bőrproblémák, idegrendszeri zavarok, elhízás, fülgyulladás stb.
Számos, az állati szervezet számára káros anyag kerül kapcsolatba kedvencünkkel: antibiotikus hatású készítmények, színezékek, tartósító-, antioxidáns-, állagjavító-, nehézfémek stb., amik kedvencünk bélflóráját károsítják.
Ezért fontos a károsodott bélflóra regenerálása - amire kiválóan alkalmas a PROBIOVET - két élő baktériumfajt tartalmaz: Lactobacillus acidophilus és Enteroccocus faecium. Továbbá Chlorella pyrenoidosa zöld alga kivonatot és prebiotikus inulint (ebben különbözik más hasonló probiotikus készítményektől) tartalmaz ami elősegíti a bélrendszer méregtelenítését. Csökkenti a bél toxikus terhelését, a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével, ezáltal lehetővé teszi a vitaminok optimális hasznosulását a szervezetben."